Üdvözlet!
- Karakterem: Corelly/shadowpriest armory:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Corelly- életkorom:18
- Azért szeretnék hozzátok menni mert vanilia wowban eleg hc raider voltam az akkori server legjobb guildjében(Black Battalion-eu/Dragonblight),teljesen megbizhato aki mindig ráért ha szükség volt rá.Bc-ben rerolloltam Bloodscalpra
ahol pvp-ztem,de mikor kijött LK a SOTH-al raideltem ott is elég keményen,mint "twilight vanquisher" achibol látszik mikor lett meg.Kesobb megint pvp-re váltottam./a jelen/
S5be meglett "duelist",azota "arena master" es persze "Battlemaster" is következik.
- Azért válasszatok engem mert mindig kepes vagyok a maximumot hozni és bármikor szabaddá tudom magam tenni ha szükség van rám,tehat egy fix ember vagyok aki mindig ottvan ahol kell.
- Gearemröl annyit hogy nemrég döntöttem el hogy elkezdek ujra pve-zni ezért PvE gear nem teljes de csakis komolyan látom értelmét nincs kedvem bohockodni alap dolgokon amit más nem ért meg.PvP gearem teljesen kész.
- Azért játszok mert mikor nincs jobb dolgom tökéletes elfoglaltság,másrészt élvezem is.
- pvp-ben Gladiator rangot elérni,pveben a leheto legkomolyabb dolgok teljesitése.
- Jelenleg 8bosst öltem le pappal icc-ben,de persze tudom a többi taktikáját is,hisz 1 jo raider mindig felkészül mielött indulna valahova.
- 2 komolyabb guildem volt a SOTH> tul uj ember jött akik elrontották a régi hangulatot és nem már voltak olyanok a raidek mint mikor szerettem. Jelenleg az Unknown Idols>itt officer vagyok jelenleg,de pve-hez húz most a szivem
- A guildböl Rastarebelt ismerem vele a SOTH-ba voltam együtt,Dominäting akivel 5v5 2.4k+ lett,es Shebiron
Tisztelettel:Corelly