|
|
Kor: 26évNem: FérfiArmory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... alp&cn=EtaMilyen talenttel szeretnél játszani nálunk, és offspec(ha van): MM hunter, offspecem pvpHa megköveteli a fight hajlandó lennél retalentelni?: Persze, de nincs sajnos surv gearemRaid tapasztalat: Classic-ban minden server 1st ami számit, BC-be minden instance, WOTLK-ban toc10/25 icc10/25 végigHeti szinten mennyi raidet tudsz bevállalni?: 24/7 online vagyok kbElőző guildjeid és miért léptél ki onnan?: Substance megalakulása óta ott voltam egészen a tavalyi évig. Sajnos felhígult, már nem láttam értelmét ott pve-zni. Most 1.5 hónapja reroll hordára itt a mai napig no skill no gear. Miért minket választottál?: Ez nem kérdés, régi jó öreg tapasztalt guild. Szeretnék újra 1st killeket és úgy látom ez a guild képes ezekre.Honnan hallottál rólunk?: Dominäting akit ott talán a legjobban ismerek, de biztos van még pár öreg róka.Más egyéb amit fontosnak tartasz megemlíteni: Tudok járni wowban, szem elött tartom a guild fejlődését.Géped fontosabb adatai: Sose volt gondom full grafon, megy minden tökéletesen, netem 50mb-os digi.
|
|