Infection - Bloodscalp EU - Horde

A régi jó öreg guild
Pontos idő: 2010.09.05. 03:51

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Llenlleawg-Death Knight tank
HozzászólásElküldve: 2010.07.22. 02:04  

Hello!
18éves gimnazista srác vagyok, kb. azóta wow-ozom amióta kijött a Dk-val kb Totc közepén kezdtem el gamelni de azóta mivel mindenhova tank kellett ezért ez lett a main karakterem.Azért játszom h minél több mindent próbáljak elérni a játékban is mindent kipróbálni amit lehet és pár achit is szeretnék elérni. :D A játékban gearelést szeretem és a kihívásokat új bossok és hasonlóak. A gépemről pár szót a netem elég jó nem nagyon adja be a derekát. Majdnem max grafikán játszom nagyjából 20-30fps a raiden.
Raid tapasztalat: Naxx10,Ulduar10-25,Totc10-25,Icc10-25 kevés hc-t láttam mert ezzel a guildemmel még csak most kezdtük a hc-zást.
Amikor Ulduar és Totc volt a progress rugómmal játszottam a Radianceban de off voltam egy ideig ezért kirúgtak utána kezdtem Dk-val játszani voltam a Tears of Dragonban, Pandorum, Radiance, Soldiers of the Horde és most a Dagon Roots. Általában azért léptem ki előző guildjeimből mert vagy felvettek jobb guildbe vagy mert ismerőseim áthívtak oda ahol ők voltak.
Azért szeretnék az Infectionbe jönni emrt szeretnék jól progresselő magyar guildben játszani akik nem csak a 25öst de a 10est is komolyan veszik és talán nyomnak egy kis Ulduart is :D
Talentom kis csinosítgatásokkal de már így játszom vele régóta és már megszoktam, gemelésem csak stamina mivel megvan minden dodge,parry,hit (ha exp a gond akkor csak 3 bossra kell expertise de van expertisos gearem is), szakmák: Bs a +2 socket miatt és a Mining +60stamina miatt.
Azért jönnék el mert mint már modntam nem veszik túl komolyan itt a 10eseket pl.
Szerintem azért válasszatok engem mert megbízható,rugalmas vagyok, nem vagyok faszláma, bírom a kritikát és merek hangot adni a véleményemnek ventrin.
Kit ismerek? Shadowbaby,Rastarebel,Grumshak.
Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Llenlleawg
Várom a válaszaitokat!
Llenlleawg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Llenlleawg-Death Knight tank
HozzászólásElküldve: 2010.07.22. 12:27  

Adminisztrátor

Köszönjük a jelentkezést, de nem nyertél felvételt.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]